Home Werken bij Medewerker BabythuisZorg

Medewerker BabythuisZorg

Ben jij een kraamverzorgende of Verzorgende IG en ben je op zoek naar meer uitdaging en verdieping? Dan hebben wij goed nieuws! Wij zoeken in verschillende regio’s medewerkers BabythuisZorg.

Bijzondere rol

Jij krijgt straks een bijzondere rol. Je bent zowel kraamverzorgende als medewerker BabythuisZorg. Als organisatie streven wij naar één kraamverzorgende per gezin: een vertrouwd gezicht gedurende de gehele kraamweek. Tijdens de kraamtijd is de signalerende functie van de kraamverzorgende bij ons erg belangrijk en weeg jij af of het gezin belang heeft bij BabythuisZorg.

De gezinnen die in aanmerking komen voor BabythuisZorg zijn de kwetsbare gezinnen waar volledige zelfredzaamheid om wat voor reden dan ook nog geen realiteit is. Als medewerker BabythuisZorg bied je tijdelijke ondersteuning in het gezin. Dit alles doe je in constant overleg met jouw collega’s, de manager en andere zorgverleners. Wanneer na overleg met andere zorgverleners blijkt dat het gezin in aanmerking komt, en het gezin dit zelf ook wil, start BabythuisZorg.

Wie ben jij?

Wat kun jij van ons verwachten?
Wij bieden wij jou een unieke kans om je verder te ontwikkelen! Op termijn mag je scholingen gaan volgen op het gebied van psychiatrie, psychologie en de ontwikkeling van de baby na de eerste tien dagen. Als kraamverzorgende en medewerker BabythuisZorg word je ingeschaald in FWG 35.
Hiernaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ORT, eindejaarsuitkering en wachtdienstvergoedingen.

Word jij net zo blij van deze vacature als wij?
Kijk op deze pagina wie in jouw regio BabythuisZorg aanbiedt en stuur ons snel je motivatiebrief en CV.