Home Werken bij Medewerker BabythuisZorg

Medewerker BabythuisZorg

Ben jij een kraamverzorgende, verzorgende IG, sociaal pedagogisch medewerker, verpleegkundige of heb je een andere relevante achtergrond en/of opleiding in de zorg en ben je op zoek naar meer uitdaging en verdieping? Dan hebben wij goed nieuws! Wij zoeken in Groningen, Drenthe en Friesland medewerkers BabythuisZorg.

Bijzondere rol

Jij krijgt als medewerker BabythuisZorg straks een bijzondere rol als “coach in het (aanstaand) ouderschap” door zowel in de kraamzorg als BabythuisZorg inzetbaar te zijn. De gezinnen die in aanmerking komen voor BabythuisZorg zijn de kwetsbare gezinnen waar volledige zelfredzaamheid om wat voor reden dan ook nog niet haalbaar is.

Als medewerker BabythuisZorg bied je tijdelijke ondersteuning in het gezin. Samen met de ouder(s) bespreek je waar krachten liggen en waar zorgen zijn. Dit vertaal je samen met de ouder(s) naar ontwikkelbehoeften van de ouder(s) en de daarbij passende zorgdoelen. Tijdens de zorg evalueer je de ontwikkeling en groei in het ouderschap. Je versterkt de krachten en zet acties uit als dat nodig is. Je werkt hierin nauw samen met de jeugdgezondheidszorg, casemanager en andere betrokken ketenpartners.

BabythuisZorg is planbare zorg, wat maakt dat het mogelijk is om te werken op de voor jou geschikte momenten. Graag kijken wij wat je mogelijkheden zijn en of jouw inzet passend is bij BabythuisZorg-kraamzorg.

Wie ben jij?

Wat kun jij van ons verwachten?
Wij bieden jou een unieke kans om je verder te ontwikkelen! Op termijn mag je scholingen gaan volgen op het gebied van het begeleiden van ouders met psychiatrische problematiek, licht verstandelijke beperking, GIZ methodiek en omgaan met slaap-waakritmeproblematiek en huilgedrag van pasgeborenen.

Als medewerker BabythuisZorg word je ingeschaald in FWG 35. Daarnaast kennen wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals ORT, eindejaarsuitkering en wachtdienstvergoedingen.

Word jij net zo blij en nieuwsgierig van deze vacature als wij?
Ben je nieuwsgierig en/of enthousiast geworden? Neem gerust contact op met onze coördinatoren BabythuisZorg, Marjanne van der Schuur (06-19326214, op maandag, dinsdag en vrijdag) en Marije Drenth (06-30999807, op dinsdagochtend, woensdag, donderdag, vrijdagmiddag). Kijk op deze pagina wie in jouw regio BabythuisZorg aanbiedt en stuur ons snel je motivatiebrief en CV naar poo@kraamzorghetgroenekruis.nl.