Home Cliënt Kwaliteit van zorg

Kwaliteit van zorg

Onze BabythuisZorg medewerkers zijn allemaal opgeleid kraamverzorgenden en daarnaast speciaal geschoold en getraind in het bieden van ondersteuning aan kwetsbare ouders, tijdens het eerste levensjaar van een kind.

Wij vinden het belangrijk dat de zorg goed aansluit bij jouw wensen en behoeften. De medewerker zal regelmatig met je doornemen of de zorg naar wens verloopt. Daarnaast ontvang je na afloop een evaluatieformulier. Het is voor ons fijn als je deze invult en terugstuurt.

Om de kwaliteit van onze zorg te bewaken en te verbeteren horen wij graag hoe cliënten terugkijken op onze zorg. Aan alle cliënten vragen wij een evaluatieformulier in te vullen. Cliënten waarderen BabythuisZorg gemiddeld met een 9. Dit cijfer laat zien dat cliënten de kwaliteit van onze zorg herkennen en waarderen.

"Ik heb weinig energie door een bloedziekte en ben alleenstaande moeder. Ik kreeg een tweeling en hield het gewoon niet meer vol. Uiteindelijk kreeg ik 's nachts ondersteuning van BabythuisZorg. En met slaap valt of staat alles. Als je 's nachts voldoende slaapt, dan kun je er overdag ook beter zijn."