Home Cliëntervaring

Cliëntervaring

“Ik trappelde wat in het rond en verzette me, maar toen kwam het vertrouwen en het besef: “ik moet”. Ik gaf me over en jullie hebben me daarbij ondersteund. Hier ben ik jullie altijd dankbaar voor.”

“Wauw wat was dit een heftige tijd voor mij en mijn kinderen. Veel emoties: angst, stress, blijdschap en vooral ook dankbaarheid. Stuk voor stuk hebben jullie mij weer omhoog geholpen! En ik kan met zekerheid zeggen, dat als er niet aan de bel was getrokken en jullie er niet waren geweest, was ik zeker niet daar waar ik nu sta! Ik heb stuk voor stuk van jullie geleerd en iedereen heeft me wat meer omhoog geholpen, weer naar mezelf! Ik trappelde wat in het rond en verzette me, maar toen kwam het vertrouwen en het besef: “ik moet”. Ik gaf me over en jullie hebben me daarbij ondersteund. Hier ben ik jullie altijd dankbaar voor. Soms had ik het gevoel dat ik een berg beklom, met een hele zware rugtas en als ik dan boven was, gleed ik keihard weer na beneden. Maar daar waren jullie er voor mij. De andere dag voelde het alsof ik uitgeput in het midden van de zee lag en ik steeds naar beneden gedrukt werd en er alles aan deed om omhoog te komen. Het voelde soms alsof ik op een zijden draadje liep en mijn balans moest houden. De ene dag ging dat makkelijker dan de andere dag. Als ik dan toch van dat draadje viel, waren jullie daar. En ja soms stribbelde ik wat tegen, want ik wilde snel mezelf weer zijn en ik kon het niet accepteren dat ik dit niet was. Jullie hebben mij ondersteund, moed ingepraat en mij vertrouwen gegeven. Nogmaals: ik ben jullie voor altijd dankbaar! Ondanks veel stress rond mijn kraamtijd, is er voor gezorgd dat ik ook mooie herinneringen heb aan die o zo belangrijke tijd”

Cliëntervaring maart 2023

"In een kleine 2 maanden heb ik zoveel meer vertrouwen gekregen en weet ik; ik ben een goede moeder, ik kán dit. De hulp van BabythuisZorg is echt heel waardevol en belangrijk. Ik hoop dat deze hulp in de toekomst in heel Nederland aangeboden kan worden.”

Wat ben ik blij met de hulp die wij van BabythuisZorg hebben gehad. Als dit 5 jaar geleden ook had bestaan, weet ik zeker dat ik toen niet zo diep in de put was geraakt na de geboorte van onze eerste zoon. (Toen heb ik een postnatale depressie ontwikkeld). Dit keer hebben wij gelukkig tijdig hulp ontvangen. Wat waren de eerste weken met onze tweede zoon heftig en intens. Hij huilde ontzettend veel en had veel ongemakken. Het slaapgebrek en de zorgen maakten dat ik weer in een depressie dreigde te belanden. BabythuisZorg heeft mij zoveel vertrouwen gegeven en mij de rust geboden die ik toen nodig had. De medewerkster was zo lief en behulpzaam, ze was er zo’n vier dagdelen per week en ze ondersteunde me waar nodig. Soms kon ik even bijslapen en soms hielp ze me ons kindje aankleden en verzorgen als ik het even niet meer wist. In een kleine 2 maanden heb ik zoveel meer vertrouwen gekregen en weet ik; ik ben een goede moeder, ik kán dit. De hulp van BabythuisZorg is echt heel waardevol en belangrijk. Ik hoop dat deze hulp in de toekomst in heel Nederland aangeboden kan worden.

Cliëntervaring oktober 2023

Ervaringen zijn geanonimiseerd, indien nodig ingekort en met toestemming gedeeld.