Home Nieuws Nieuwe partner BabythuisZorg

28 apr 2022

Nieuwe partner BabythuisZorg

Vanaf 1 mei wordt Kraamzorg Zuid-Gelderland partner van BabythuisZorg. Het aansluiten van deze franchisenemer is de volgende stap in de landelijke uitrol van BabythuisZorg. Hiermee worden tien gemeenten aan het werkgebied van BabythuisZorg toegevoegd. Het streven is om het product landelijk verkrijgbaar te maken.

Sinds het voorjaar van 2019 wordt BabythuisZorg aangeboden in Groningen, Friesland en Drenthe door Kraamzorg Het Groene Kruis en Isis Kraamzorg. In het najaar van 2021 zijn zes andere kraamzorgorganisaties gestart met het aanbieden van BabythuisZorg in andere delen van het land. Overal wordt ervaren dat er grote behoefte is aan het product. Bestuurder Lindy van Breda Vriesman: “Het is fijn om te zien dat BabythuisZorg een groot verschil kan maken in gezinnen die het tijdelijk even niet zelf kunnen. Wij doen hard ons best om alle gezinnen in Nederland die dit nodig hebben toegang te geven tot deze vorm van ondersteuning.”

De komende periode gaat Kraamzorg Zuid-Gelderland aan de slag met implementatie binnen de organisatie. Manager Gerdien Halfman: “Kraamzorg met heel ons hart. Daar gaan we voor bij Kraamzorg Zuid-Gelderland. Niet alleen tijdens maar ook voor en na de kraamtijd. Daarom zijn we enorm blij met de samenwerking BabythuisZorg! We kijken er naar uit om nog meer van onze cliënten met hun zorgvraag te ondersteunen zodat ze zorgeloos van hun gezin kunnen genieten”.

Delen: